sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vapaapäivä

Ihanaa herätä kerrankin ilman sitä ärsyttävää kännykän herätysäänen renkutusta. Ilman minkään valtakunnan kiirehtimistä mihinkään syödä rauhassa aamupalat ja niin edelleen. Niin ja paistua lähes lämpöhalvauksen partaalle täällä hemmetin kuumassa huushollissa. Onni on vieressä, niin halutessani, 24/7 pörisevä lattiatuuletin, joka on tyylikkäällä ulkonäöllään oikein loistava sisustuselementti (ja hengenpelastaja) tällaisen esteetikon kotiin :)

Kävin tuossa taannoin taas mökkeilemässä. Mustik oli kypsynyt ja pakkohan niitä oli käydä jokunen litra nyhtämässä. Tuuli onneksi sen verran, ettei suuremmilta hyttyshykkäyksiltä vältyttiin. Saalis oli kahteen pekkaan palttiarallaa 20 margariinirasiallista mustik, nam! (Ps. Serkkuni S, saattaisit olla kiinnostunut asiasta..?) ;)








Mustik <3

Edellänäkyvä kuvamateriaali on siis ennen varsinaista mustikinpoimintareissua tapahtuneelta mustikinkartoituskävelyretkeltä, kuten ehkä vaatetuksestakin voi päätellä. Varsinaisella nyhtämisreissulla päällä oli tietysti niin pitkää lahjetta kuin pitkää hihaa ötököiden puremien välttämiseksi. Tosin jokseenkin tuli lämmin auringon paahtaessa täydeltä terältä. Onneksi meren läheisyys sai aikaan hieman viilentävän tuulenvireen ja ylikuumenemiselta vältyttiin :)








Jos joskus on olo yöllä uneton, niin syynä saattaa olla seuraava:


Näytti paikan päällä tosin paljon kauniimmalta kuin kuvassa.

Taitaa käydä vapaapäivän kunniaksi matka noihin maisemiin :) Vielä päivän asua, jonka miettimiseen käytin herättyäni sen perinteeksi muodostuneen puoliminuuttisen.



Nyt eväät kasaan ja menoks :)

Terveisin kesä-Sirkku

1 kommentti:

  1. Mustik <3

    Kovasti kutkuttelis poimintareissu nyt kun palasin taas takasin kotimaan kamaralle.

    VastaaPoista