maanantai 26. syyskuuta 2011

Sisustusprojektia ja ruvella olemista

Hellurei! Aika näyttää hieman, miten sitten edellisen raapustelun on sisustelu edennyt. Söpöliini-lipasto on saanut uudet, kauniit nupit, liitutaulu on löytänyt paikkansa seinältä, lipaston yläpuolelta, kamari on saanut sekä uusvanhat,että ihan uudenkarheat verhot, sänky päiväpeiton ja jo muutamat koristetyynyt.. Niin, ja tänpäiväinen kiva löytö kirpulta: pieni ja soma valkoinen, jo hieman kulahtanut yöpöytä, joka sai duracellin käsittelyssä salamannopeasti pintaansa uuden valkoisemman maalikerroksen. Vedin saapuu jälleen kerran Espoon suunnalta viikonlopuksi..:)

Normaali jo vuosia vaihtelevasti vaivannut ruvella olo on saanut uusia ulottuvuuksia. Silmätulehdus on laajentunut kymmenen sentin läpimittaiseksi punotukseksi ynnä muuksi kivaksi. Onneksi sain lekurilta TAAS tänään uusia troppeja sekä silmään holvattavaksi, että atooppisuuksiin, joista en tunnu pääsevän lopullisesti eroon kirveelläkään.


Siinäpä se seuraavan viikon selviytymispaketti olisi.



Ihanat nuo uudet vetimet, valkoista posliinia lehmuksenvihrein koristeluin. Sopivat kivasti vehreiden vehkojen kansoittamaan ympäristöön :)


Kamarin luukki alkaa myös muotoutua pikkuhiljaa. Kattokruunun kanssa arvoin melko pitkän tovin, ennenkuin päädyin siihen nätimpään mutta hieman tyyriimpään vaihtoehtoon. Asennus tapahtui hieman erikoisviritelmiä käyttäen, mutta ainakin toistaiseksi on pysynyt kiltisti katonrajassa ;) Valelaskoskapat on itse kyhätyt ostetuista sivuverhoista. Ne sijaitsivat aiemmin keittiössä, ja lyhensin niitä hieman, jotta sopivat optimaalisesti uuteen sijoituspaikkaan. Sivuverhojen kankaat nappasin Simon järjettömän suurista valikoimista ja ne ovat siis beesiä pimennysverhokangasta ja valkoista, ohuehkoa pellavaa. Vuoritin pellavan pimennysverholla jännityksellä peläten pahinta ja toivoen parasta, uskomatta, että lopputuloksesta tulisi niinkin kiva kuin tuli :)


Valelaskoskappojen kankaana toimivat siis Hemtexistä aikoinaan ostetut pitkät sivuverhot.


Vähän luksusta arkeen "kristallien" muodossa..:)


Ripaus päiväpeittoa, joka pääsee asettumaan paikalleen viikonloppuna patjojen saavuttua perille. Tuskin maltan odottaa :) Kiitos Mamá <3 Ken muuten kovasti ihastui päiväpeittokankaaseen, niin tervetuloa puotiimme, sieltä sitä löytyy vielä metrikaupalla :)


Vaaleanpunaiset päälliset kursaisin kokoon thaisilkkimäisestä, kiiltävähköstä polyesteristä, valkoiset pitsityynyt ovat Simon varastoista. Pari potentiaalista koristetyynynpäällistä tein vielä tummanruskeasta pellavasta. Ne jäivät sisustyynyjen puuttumisen johdosta toistaiseksi kuvailematta.


Tuikkulasit ja maljahärpäke ovat lahjoja ystäviltä :)



Viimeisenä muttei vähäisimpänä se kirpulta 10 eurolla tänään löydetty yöpöytä uuden maalin pintaansa saaneena :)


Ja vielä päivän kiva rento garderoobi, kuva vailla naamaa, jotten pahasti ketään säikäyttäisi ;) Nyt kaurapuuro kera voinokareen ja mustikoiden :) ->

2 kommenttia:

  1. Kylläpä näyttää yöpöytä hyvältä näin käsittelyn jälkeen. Nupin poistaminen teki myös ihmeitä... ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!! Mutta liitutaulun alla olevan lipaston päältä selkeesti puuttuu, mun mansikka-lime siideri ja baarilaukku!! Tsäppädäi!

    VastaaPoista