keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Projektia

Heips!

Jotenkin ihan puhti pois, sallin itseni koisia aamulla aika pitkään (9.40 asti) ja sehän tottakai kostautui ja haukottelin pitkin päivää töissä. Ilma oli onneksi aiempaa puhtaampaa vesisateen ansiosta ja pölyallergiaoireet pysyttelivät poissa. Pitänee alkaa syödä jo ajoissa allergialääkkeitä, jotta vaikutus olisi tarpeeksi tehokas ja oleminen mahdollisimman siedettävää :)

Ajattelin laittaa muutaman kuvan tänne viime kuukausina pikku hiljaa puuhailemastani projektista nimeltä "veneenpatjat ja -penkit". Homma alkoi veneen keulan makuusopen patjojen leikkaamisella ja päällystämisellä valkosiniraidallisella markiisilla. Kannella olevat penkit päällystelin valkoisella, harmaalla ja sinisellä keinonahalla. Uusien päällisien alle uusin myös osaan vaahtomuovin sekä kaikkiin vanun. Vanun ja päällisen väliin laitoin vielä muovin patjan kuivana pysymiseksi. Projekti alkaa olla aika lailla valmis, mitä nyt kettumaisin osuus on vielä edessä: makuusopen seinien ja katon verhoilu plyysillä. Saapa nähdä, miten käy ;)


Repsikan penkin selkänoja ja istuinosa valmiina, näitä oli kaksin kappalein

Perässä istujan selkänoja neppareita vaille valmiina

Ja tässä tekeleistä toistaiseksi haastavin eli kuskin penkki, istuinosa vielä ruuvaamatta selkänojaan. Kuvassa näkyy myös osa vanhoista vaahtomuovisisuksista, ja kuten voi ulkonäöstä päätellä, olivat vaihdon tarpeessa ;)

Osa sisätilan patjoista valmiina

Olen luonteeltani aikamoisen touhukas, joten hyvä, että näitä projekteja jostain aina ilmeestyy. Erityisen hauskaa on oppia uusia kikkoja erilaisista työvaihesta selviytymiseen ja mahdollisimman hyvään lopputulokseen pääsemiseen :) Onneksi meneillään alkaa olla taas yksi uusi projekti, ettei vahingossakaan pääse kovin kauaksi aikaa laakereillen lepäilemään :)

Leppoisaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti