tiistai 28. kesäkuuta 2011

Mökkijuhannus

Juhannuksen vietto ja ah, niin ihana rentoutuminen meren rannalla mökkeillen on takana. Voiko kuvitella huimien työputkien keskellä parempaa tapaa ottaa superiisisti kuin rynnistämällä vanhan kunnon kyläkaupan kautta möksälle haravoimaan piha kesäkuntoon, lakaisemaan mökin lattioilta talven pölyt, haistelemaan meren ja hiekan tuttuja tuoksuja, lämmittämään kaivovettä ja saunaa useimmiten ilman taisteluja syttyvillä klapeilla, syömään ihania kesäruokia, kuten sinappisilliä ja uusia perunoita voinokareen kera. Oma vastaukseni on: ei voi <3 Vielä kun lisätään joukkoon talviturkin (vihdoin ja viimein!) heittäminen aaltojen pauhuun ja vaivatta kellon ympäri nukkuminen, niin loistofiilis on taattu :)

Viettelin juhannusaattoaamun iloisesti töissä, aloittaen pirteästi jo klo 8.00. Työrupeama oli onneksi lyhyenlainen ja vapailun pääsin aloittamaan jo kahdentoista jälkeen. Käväistiin muden ja systereiden kanssa Mamilla, ja vedettiin hieman sapuskaa ja kahvileipää nassuun, että jaksettiin lähteä posottamaan kohti mökkimaisemia. Loistoyllätys oli, että kyläkauppa oli tosiaan taas kesäksi avattu ja tunnelmaltaan kovin viihtyisä ja siisti!

Mökkitien varresta löytyi aarre, nimittäin perinteistäkin perinteisempi juhannuskoivu :)
Silloin tällöin kuului iloinen kilahdus vastavalmistuneiden muonavarojen merkiksi.



















Haaveilen paraikaa noihin samoihin maisemiin rynnistämisestä, kun kerrankin edessä siintää vapaa viikonloppu :) Ihanaista iltaa ja hyvää yötä!

Hippa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti