tiistai 7. kesäkuuta 2011

Vehkaparka ja kumppanit

Siitä Sapokanreissusta lupailin vielä vähän kuvasatoa ja tässä sitä nyt tulisi. Matkalla kukkeassa ja merellisessä ympäristössä tapasimme ainoastaan muutaman hieman huonohappisemman vehkayksilön, jotka  onnettomuudekseen olivat sijoittuneet melko kuivaan ja pimeään paikkaan.


Toivottavasti tulee pian lisää sadetta :)


Voikukkaset olivat asettuneet suureksi pölypallomatoksi Putputtimen vierustalle. Hauskannäköistä.














Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, ja kohta nokka suuntaa (arvatkaa minne!), no töihin. Johan tässä koko päivä on vapaata vieteltykin. Muuten erittäin kivoissa merkeissä :) Aamusella lähdettiin heti kärppinä äidin kanssa shoppailemaan, ja mukaan tarttui jopa muutama sovittamatta ostettu (laiskuus..) kiva rytky. Siitä suunnattiin Mampsille pitsan paistoon ja hieman myös nauttimiseen.

Seuraavana siirtona tein repäisevän liikkeen ja siirryin Mansikkalahteen hetkeksi palvomaan aurinkoista ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Meri-ilma oli ihanan viileää ja teki hyvää pölyisissä sisätiloissa ryytyneelle olemukselle :)

Kävinpä myös Simppalassa iltapäiväteellä ja siellä oli päivän urakoinnit niin hyvällä mallilla, että S sai loppupäivän auringonottovapaata ja suuntasimme ruokakaupan jäätelöaltaan kautta Sibbarin penkille nauttimaan lämmöstä ja olosuhteet huomioonottaen harvinaisen terveellisistä herkkupaloista (sadan kalorin marja-Solero ja päärynämehujää).

Slurps :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti