lauantai 14. toukokuuta 2011

Baltsut in action

Hei vaan hei! Elämä alkaa taas pikkuhiljaa voittaa raskaan työpäivän jälkeen, kun napaan on vedetty pari tonnikalauunileipää ja terveysruokavaliosta kiellettyä Ainon karpalokinuskijädeä. Saa kai sitä hätäpäissään itsensä pelastaa täydelliseltä nuutumiselta pienellä herkkupalkinnolla, saahan? Lupaan, ettei tämä toistu niin kauan, kun kykenen olemaan täyttämättä pakastintani uusilla jätskipaketeilla.

Eilen sen sijaan iltasella T:n tukkaprojektin lomassa pöräytin meille herkulliset TERVEYSpirtelöt sisältäen ne tutut pakastemansikat, kaurahiutaleet, rasvattomat maitorahkat ja vähäkaloriset vadelmasopat. Ja ai että oli namia, taas kerran :)

Optimaalinen annoskoko ;)

Eilen olin päivällä Simpalla hommissa, sain veneenpatjaprojektin nappeja vailla valmiiksi ja surrutin muutamat verhot siinä sivussa. Iltapäivällä käytiin Tappuran kanssa Pasaatissa pyörimässä ja etsimässä jotain helpotusta mun yltyneeseen shoppailun tarpeeseen. Jo kauan himoitsemani täydellisen näköiset ja kokoiset balleriinat löytyivät ja kiikutin ne lähes riemusta kiljuen kassalle (eikä vähiten siitä syystä, että kaikista normaalihintaisista tuotteista lähti hinnasta 20% pois). Baltsut olivat tulikokeessa tänään töissä, kuusi tuntia kirmaamista edestakaisin (tai jos liiat liioittelut karsitaan, niin ehkä vain noin puolet ajasta oli kiireistä ja loput leppoisaa oleilua). Ja aivan loistavastihan niillä pärjäsi :) Tosin jokapäiväisinä työkenkinä tuollaiset matalapohjaiset eivät seisomatyöläisellä pelaa, mutta välillä on kiva olla muissakin tallustimissa kuin työkengissä.


 

Työasuna toimi aika perusgarderoobi (huomaa oikeassa yläkulmassa vaamiva haukka)

 Yhdet lempparifarkuistani hauskojen läpällisten takataskujensa ansiosta :)

Loppukevennyksenä asioita, jotka ovat hengailleet keittiöni työtasolla jo aivan liian pitkään ottaen huomioon, että ne ovat todella osa terveellistä ruokavaliota:


Niinpä. Ei muuta kuin ryhdistäytymisiin!

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti