keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kesähaaveiluja (taas) :)

Vaikea kuvitella mitään mahtavampaa kuin herätä aamulla aikaisin ja huomata auringon porottavan täydeltä terältä ja töiden alkamiseen olevan vielä monta tuntia. Tämä on yksi niistä aamuista :) Olen sinnitellyt hereillä jo kuudesta asti, peseskellyt tukkaa, pöristellyt jo tavaksi muodostunutta aamupalajuomista ja enpä sitten oikeastaan muuta kuin rentoutunut laakereillani lepäillen, mikä on minulle erittäin poikkeuksellista ja näköjään onnistuu vain aamuisin :)

Jos tämä päivä on alkanut leppoisissa merkeissä, niin toista oli eilinen touhupäivä. Aamu alkoi 7.00 näin: "Piip. Piip piip piip piip. Piip piip piip piip piip piip piip piip. Ollapa joku heräämään motivoivampi soittoääni. Sellaisen saaminen tosin lienee vain kiinni viitseliäisyydestä, tietokoneen ja puhelimen väliin kun on niin maailman vaikeinta kiinnitellä se pieni piuha, jonka avulla homma onnistuisi. Noh, jos ei täs kuus, nii joskuus.

Seuraavana oli vuorossa pikainen aamupalajugurtti ja Söpön nokan suuntaaminen kohti läheisen huoltoaseman pesulaa. Puhtauttaan kiiltävällä kipolla suuntasin autotarvikepuotiin ostamaan Söpön meikkaukseen oikeansävyistä maalia desin verran, sen sutimiseen tarvittavat pensselit ja vihdoin ja viimein sen uuden takalasinpyyhkijänsulan, jonka edeltäjä alkoi olla jo luvattoman huonossa hapessa.

Seuraava etappi oli Simppala, jonne rymistelin jo 9.00 ja aloitin hurjan verhonsurruttelun. Klo 10.00 (tai oikeammin 10.07 ;) ) saapui itse Simppa sekä A ja S ja ryypiskeltiin aamuteet sokerimunkkien kera (ai mikä hiilariton elämä?). Siinä lomassa vähän töpöttelin maalia muutamaan pieneen kohtaan ja taidokkaasti, vain hieman asennusohjeita sivusilmällä vilkaisten, sain uuden pyyhkijänsulan vanhan, kulahtaneen tilalle.

Päivä jatkui leppoisasti, kuten Simppalassa aina. Valmistui sekä liuta verhoja että uuteen, siistin järjestykseen laitettuja pöytiä, jotka toivon mukaan pysyvät myös hetkeä kauemmin ojennuksessa. Jossain siinä surruttelun ja järjestelyn lomassa hilpaisin kotona luovuttamassa teollisuuskoneeni uudelle, tyytyväiselle omistajalleen :)

"Työpäivän" päätyttyä rimpautin Mamoselle ja lähdin kohti ruokapuotia liuta ostoksia listallani. Ilta sujui lokoisasti sumpitellen ja voileipiä ja lettuja ahmaillen :) Illempana saatoin vielä ahkeroida suursiivouksen muodossa ;) Erittäin tehokas päivä, etten sanoisi!

Ja nyt niitä aurinkoisen ihanuuskelin innoittamia kesäkuvatuksia:











Ei lisättävää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti