perjantai 27. toukokuuta 2011

Surruttelupäivä

Tänään on Simppalan vanhat kunnon Pfaffit tikanneet kuin viimeistä päivää, kun olin S:n kanssa pitkästä aikaa kursimassa kokoon jonkin sortin kledjuja :) S löysi ikivanhoista Burdan kaavoista hauskan ja erittäinkin ajankohtaisen jumpsuitin kaavan, ja sitähän tottakai piti heti alkaa kokeilla! Lopputuloksesta en ole vielä ihan satavarma, kangasta olisi voinut olla ehkä vielä himpun verran ohuempaa, valitsin Simon ehtymättömistä kangasvarastoista erittäin laskeutuvan mustan hivenen kiiltävän polyesterin. Unohdin kuin unohdinkin, surprisingly, lisätä sortsiosion lahkeisiin reilummat saumanvarat, joten ne jäivät ehkä ihan himpun verran lyhyiksi. Tai sitten kesäkunto 2011 olisi vielä saavutettava ennen kuteen käyttöönottoa.. Enivei, nyt suitista puuttuu enää kuttumaisin, eli kädenteiden huolittelu joko vinokaitaleella tai alavaroilla. Lykännen päättämistä ensi viikolle, jolloin ehdin taas parina päivänä pörräillä Simppalan suunnalla. Jotenkin siellä muiden kivassa seurassa on hauskempi surruttaa kuin kotona ylhäisessä yksinäisyydessä :)

S ompeli ihka ensimmäisen oikean vaatteensa ja siitäkin tuli oikein hyvä! Kangasvalinta vain hieman jäi askarruttamaan ja seuraavaan tunikaan tulee mitä ilmeisimmin valittavaksi hieman kesäisempi ja ohuempi sifonki tai muu vastaava. Systeemi koottiin siis samalla kaavalla kuin alla näkyvä oma kyhäelmäni.


Jumpsuitista kuvaa myöhemmin, kunhan saan kädenreiät, eiku hihanaukot eiku kädentiet paraatikuntoon ;)

Kirpulta muinoin parilla eurolla ostettu yli-iso valkoinen paitis pääsi pitkästä aikaa päälle solmulle viritettynä





Loppuun vielä hieman kuvaa rakkaasta "toisesta (tai kolmannesta) kodista". Miten osaankaan syyskuun jälkeen olla ilman tätä?


Voi nyyh. Taitaa olla alettava kruisailla Hanimaassa aamuisin juomassa teekupposet ja nauttimassa sokermunkit tai muut vastaavat :) Eipä muuta tähän hätään, siijah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti