maanantai 2. toukokuuta 2011

It's been a hard days night, and I've been working like a dog

Tosiaan, töitä on tullut tänään paiskittua aamuyhdeksästä iltayhdeksään parin hassun tauon (ja erittäin herkullisen lihiksen kahdella nakilla ja mausteilla) kera. Niitä lemppareitani eli ompeluhommia siis, sekä verhojen että veneenpatjojen päällisten. Viimeistään perjantaina taas jatkuu uudella, entistä tehokkaammalla vaihteella :)

Tässä taannoin olivat äiti ja systeri täällä päin käymässä, käytiin kaupungilla ihastelemassa aurinkoista Kotkaa ja kuvailtiin näköjään lähinnä itseämme, joten tässä muutama kuva meikäläisestä himpessä, kaupungilla ja Mamin luona.

 
Joskus saattaa lähteä hieman käsistä.



Niin, ja käytiinhän me työporukan kanssa Tallinnassakin. Pääsiäisviikonlopun sunnuntaina oli lähtö ja maanantaiaamuna päästiin maihin ihailemaan upeaa aurinkoista Tallinnaa, tosin vain siinä sataman tuntumassa, koska aika oli suhteellisen kortilla laivan lähtiessä takaisin Helsinkiin jo klo 13.00. Reissu oli itselleni ensimmäinen jalkapatikassa Tallinnaan tutustumisreissu, aiemmat kerrat olen istunut auton kyydissä ja sompaillut muutamissa ostoskeskuksissa. Mieli kovasti tekisi tutustumaan tarkemmin ja kiireettömämmin esim ainakin kauempaa katsottuna kovin kiinnostavan näköiseen Vanhaankaupunkiin. Mahdollisesti reissua tiedossa loppukesästä..:)












Tuolla oli niin aurinkoista ja lämpöistä, että tarkeni mainiosti jo ilman takkia :) Oi että.. Kesä<3

Kohta alkaa uni ottaa tästä tytöstä vallan. Huomenna taas töihintöihin. Palataan taas, kun muistan ottaa kameran mukaan jonnekin :)

2 kommenttia:

  1. En meinannut edes tunnistaa tokasta kuvasta. :D

    Kiva lueskella näitä sun turinoita. Ja ehdottomasti sit loppukesästä Tallinnaan, vaikka ihan arkiyöksi jos ei viikonloppu natsaa.

    VastaaPoista
  2. Heh, ilme on sitä luokkaa, ettei liene ihme ;) Ja maltan tuskin odottaa reissua! :)

    VastaaPoista