keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Päivän garderoobi

Vinkki: Ota kuvia päivän asukokonaisuudesta vasta töistä ryytyneenä tultuasi. Tukka on takuuvarmasti länässä (niinkuin se muka aamulla olisi ollut kuohkeakin?), jäsenet tärisee nälästä ja pärstä on harmaa kuin tämän asunnon iki-ihana muovinen lattiamatto. Niin, ja mokkaiset popot ovat pölyttyneet tuosta vuodenaikaan kuuluvasta henkeenkin käyvästä hiekkapölystä. Siitäkin huolimatta, ja ehkä juuri siksi, ettei aina tarvi olla niin fressinä, tässä muutama potretti tältä päivältä :)


Lempparihuivi, joka pyöri aamulla pesukoneessa ja lähti vielä vähän kosteanakin kaulaan, koska en malttanut jättää sitä kotiin!
En edes muistanut näitä farkkuja, ennenkuin aamuisessa garderoobipaniikissa niihin vaatekaapissa taas pitkästä aikaa törmäsin. Aivan mahtavan mukavat ja kivannäköisetkin mielestäni :) (Uhmasin hyytävää säätä käärimällä lahkeita ja iskemällä tassuihini kesäiset mokkasiinit.)

Yksi harvoista uutena ostetuista vöistäni, ja myös yksi lemppareista. Kovassa käytössä jo hieman rustiikkisen ulkomuodon saanut tämä nahkavyö :)

Töissä painelin tällaisissa vetimissä. Vaaleanpunainen pellavajakkuhärpäke jäi töiden ajaksi naulaan, koska muuten olisi tullut touhutessa pirskatin kuuma!

(Huomaa tyylikkäät pyykkienkuivattamisjärjestelyt taustalla.)

Korvissa "kultaiset" rinkulakorvikset, joihin työkaveri ihastui ikihyviksi :) Niin, ja käsivarressa haukka.

Ja tietysti, kuten jokaiseen kunnon työpäivään kuuluu, on vähintään yhden sormen oltava paketissa! Geelikynnet lähti ja jäljelle jäi omat, entuudestaankin liuskottuneet ja huonohappiset kynnet, joista yksi raukkaparka oli jyrsittävä niin lyhyeksi, että tuskaisimmilta kynnenalletökkäilyiltä välttyäkseni paketoin sen asianmukaisesti ;)
Ainiin, kotiin tullessani postiluukusta oli tipautettu "kauan odotettu" (lue: jo kauan sitten unohdettu) kirjekuori, joka sisälsi muutaman aika kivan jutskan. Uhrauduin tuossa taannoin tilaamaan erään lehden osittain sen mukana tulleiden kivojen extrajuttujen takia, ja nämä nyt siis ovat ne extrajutut :)

Eli siis Oriflamen meikkituotteita, jotka on varmasti tosi kivoja sitten, kun niitä joskus oppii käyttämään. Paketista löytyi huultenrajauskynä (hyvä englanninkielentaitoni pelasti minut tämän suhteen), nestemäinen silmienrajauskynä (jollaista en ole koskaan ennen omistanut!), ripsiväri, huulikiilto ja puuteri, jollaisen olen kerran elämässäni omistanut äkkiä laskettuna palttiarallaa kahdeksan vuotta sitten. Eikun testailemaan! :)
 Kivoja iltoja teitillenne!:)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti